El ladestandere

Her i afdelingen har vi 4 el ladestandere med to udtræk hver, det vil sige at vi i alt har 8 ladepladser.

De er placeret;
Ladestander nr. 1 - Ved Bymuren nr. 15 /Bødkerporten
Ladestander nr. 2 - Ved Bymuren nr. 61 /Karetmagerporten
Ladestander nr. 3 - Ved Bymuren nr. 77 / Trædrejerporten
Ladestander nr. 4 - Ved Bymuren nr. 143 / Rebslagerporten

Ladestanderne fungerer kun via en app (Spirii Go) hvorigennem man foretager betaling, kan se priser og ledige standere, få notifikationer om ”fuld opladt” og meget mere. Standeren registrer selv hvornår din bil er fuld opladt.

Se vejledning til app'en/ladestandere her.
 

Afdelingen ejer ladestanderne, men de er leveret af Energifællesskab Avedøre som også er dem der varetager den daglig drift og vedligeholdelse af standerne.

Ladestanderne er åbne for alle, det betyder at folk som ikke bor i afdelingen også godt kan benytte sig af vores ladestandere. Prisen på el i ladestanderen justeres time for time i henhold til elpriserne generelt.

Afdelingen har mulighed for selv at ændre på opsætningen af ladestanderne, forstået på den måde at vi selv kan ændre på hvem der må benytte standerne, hvornår og til hvilken pris. Dette justeres selvfølgelig i forhold til udbud og efterspørgsel.

For ladepladserne gælder følgende regler;

  • Ladepladsen er IKKE en parkeringsplads, og du vil få en parkeringsafgift hvis du bruger pladsen til almindelig parkering.
  • Der må kun holdes på pladsen mens du oplader din bil og kun til den er fuld opladt.
  • Efter endt opladning vil der automatisk blive pålagt et gebyr på betalingen på 30 kr. pr. time, hvid du ikke fjerner din bil.
  • Ladepladsen er fredet mellem kl. 23.00 - 07.00. Det betyder at hvis din bil først er fuld opladt mellem kl. 23.00 og 07.00, må du gerne blive holdende natten over, uden at blive pålagt gebyrer – men kun til klokken 07.00.