Toggle Mobile Menu


TV og internet

Du kan selv vælge hvilke udbyder du gerne vil have til TV  og Internet. Signalforsyningen her i afdelingen sker fra henholdsvis Dansk Bredbånd og TDC-Kabel-TV.

Bredbånd
I din lejlighed er der installeret et bredbåndsstik. Bredbåndet ejes og drives af firmaet SEAS-NVE (tidligere Dansk Bredbånd A/S). I Bymuren og Hovedstihusene sidder stikket umiddelbart over eller i nærheden af elmåleren i entreen. I rækkehusene sidder stikket nede ved gulvet i det lille pulterrum under trappen. Alle stik er forsynet med en lille label, der angiver installationsnummeret, der skal oplyses i forbindelse med tilslutning.

Kabel-TV
Afdelingen er tilsluttet YouSee Kabel-TV. Det betyder, at du som beboer har mulighed for at modtage Kabel TV. Til forskel fra de fleste andre boligafdelinger ejer YouSee Kabel TV programfordelingsanlægget, som fører TV- og radiosignalerne rundt i bebyggelsen. Det betyder at du som beboer i afdelingen ikke skal betale til reparation og vedligeholdelse af anlægget i forbindelse med huslejen. Til gengæld er prisen lidt højere for modtagelse af signaler end i en del andre boligafdelinger.
 


 

Udbydere


Fibia / Waoo


Telia


YouSee